• Hjem
  • Aktuelt
  • Prøv PressReader gratis til 10. oktober

Framside

Prøv PressReader gratis til 10. oktober

 

Pressreader gir deg tilgang til 7600 aviser og magasiner på mer enn 60 språk. Der finner du foreløpig ca 70 norske aviser og tidsskrifter bl.a. Aftenposten og Dagbladet og mange lokalaviser. I tillegg er det et godt utvalg av aviser og tidsskrifter på alle de nordiske språkene. Stikk innom biblioteka i Ålesund og du får gratis tilgang.

Les og last ned på nettbrett og smarttelefon og ta med deg hjem i inntil 7 dager.

Om du logger deg på nettverket når du besøker biblioteket, kan du fortsette å lese magasiner fra hele verden i en uke etter siste bibliotekbesøk. Det er et godt tilbud til dem som ikke har norsk som morsmål, og alle andre som vil holde seg oppdatert på hva som skjer i Norge og i verden.

Slik gjør du:

  1. Last ned APPen PressReader frå Google PlayAppStore, Windows eller BlackBerry.
  2.  For å få tilgang til å laste ned må du koble deg til i bibliotekets lokalar. Besøk Ålesund eller Moa bibliotek og koble deg på bibliotekets nettverk. Last ned ønsket avis / tidsskrift til ditt nettbrett / smarttelefon.
  3.  Tilgangen til å laste ned varer i 7 dagar, deretter må leia fornyes i biblioteket. Du kan alltid lese publikasjonar som er lasta ned. Du kan laste ned og lese flere aviser og tidsskrift i inntil 7 dager etter ditt siste besøk i biblioteket.

Du kan også bruke nettstedet pressreader.com på bibliotekets publikums -pc-er. 

  • Treff: 2306
Ålesund kommune

Ålesund bibliotek
Hovudbiblioteket: Keiser Wilhelms gt. 15, lavblokka på rådhuset, 2. etg.
Tlf: 70 16 22 60 / 70 16 22 51
alesund.bibliotek@alesund.kommune.no